Akoestische Houten Wandpanelen

Akoestische Houten Wandpanelen

Wallington's Akoestische Houten Wandpanelen

Wallington's Akoestische Houten Wandpanelen

Creëer een moderne kamer en verbeter tegelijkertijd de akoestiek.

De Akoestische wandpanelen van Wallington kunnen gebruikt worden om een prachtige moderne sfeer te creëren op het plafond en op wanden. Naast dit zorgen de panelen ook voor geluidsdemping en verwijdert het nagalm, wat de akoestiek van de kamer drastisch verbetert. 

Minimalistische stijl met functionele oplossingen.

De prachtige minimalistische stijl is in de Deense huizen overheersend geworden. Het zorgt voor een Scandinavische en elegante sfeer die veel mensen aanspreekt. Echter kan het minimalistische decor ook voor uitdagingen met het geluidsniveau zorgen.

In de uitvoering van houten akoestische panelen van Woodupp voeg je een prachtig visueel element toe aan je huis dat veel functionele voordelen heeft. Hout is een gemakkelijk te hanteren materiaal dat het andere interieur in huis aanvult. Het geeft een ruwe en rustieke uitdrukking die uniek en doordacht is.

Door deze moderne en stijlvolle balans zal je merken dat het veel comfortabeler wordt om in de ruimtes te zijn zonder dat je je irriteert aan geluidsoverlast. Tegelijkertijd is het een geweldige kans om je eigen persoonlijke draai te geven aan de akoestische houten panelen door de keuzes uit de verschillende houtsoorten. Afhankelijk van je eigen voorkeuren en wensen is het mogelijk om de perfecte uitstraling in je huis of bedrijf te creëren. Ons assortiment biedt verschillende opties. Daarom zijn er goede mogelijkheden om een donkerdere uitdrukking te creëren, net als de keuze voor lichtere tinten. Al met al heb je de mogelijkheid om ontwerp en natuur op een heel ander niveau in je woning te implementeren.

Bekijk hoe onze klanten de producten toepassen

Wallington Paneel Rustik Eiken-2226W sfeer-10

Akoestisch Houten Wandpanelen

vanaf € 129,95

Betaal nu in 3 termijnen zonder extra kosten!

Kies voor in3 bij het afrekenen 

Samples Akoestisch Houten Wandpanelen

vanaf €10,-

Winkelwagen